SportsOnly

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Your shopping cart is empty

Klantenservice

SportsOnly Klantenservice

>Verzenden
>Privacy Policy
>Retouneren of Annuleren
>Betalingsmogelijkheden
>Garantie

 

Verzenden

Verzendkosten Nederland

Voor alle bestellingen van klein formaat (kan door de brievenbus) betaald u de verzenkosten afhankelijk van het gewicht:

 Gewicht

 Tarieven

 0-20 gram

 € 0,50

 20-50 gram

 € 1,00

 50-100 gram

 € 1,50

 100-250 gram

 € 2,00

 250-500 gram

 € 2,50

 500-2000 gram

 € 3,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle bestellingen van groot formaat (pakketten) tot 10 kg betaalt u:

 Maximale afmeting

 Gewicht

 Prijs

 100 x 50 x 50 cm

 0-10kg

 € 6,75

 175 x 78 x 58 cm

 10-30kg

 € 12,20

 

 

 

 

Let op: bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt € 1,30 "rembourskosten" in rekening te brengen.

Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Verzendkosten buiten Nederland:

Gewicht

 Prijs Europa   Zone 1

 Prijs Europa  Zone 2

 0-2 kg

 € 13,00

 € 18,00

 2-5 kg

 € 19,50

 € 25,00

 5-10 kg

 € 25,00

 € 31,00

 10-20 kg

 € 34,00

 € 40,00

 

Europa Zone 1

België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italie (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden

Europa Zone 2

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenie, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

 

Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

Levertijden

SportsOnly probeert bij leveringen binnen Nederland uw bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen. Dit is echter afhankelijk van de voorraad en welke betaalmethode u kiest. Producten die vanuit de Verenigde Staten besteld worden hebben een levertijd van 6-8 weken.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Dit is echter afhankelijk van de voorraad en van welke betaalmethode u kiest. Producten die vanuit de Verenigde Staten besteld worden hebben een levertijd van 6-8 weken.

Bestelling afhalen of levering op afspraak

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Wateringen. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak. Ook kunnen wij een afspraak maken om producten op een lacrosse wedstrijddag/toernooi of evenement te leveren.

 

Privacy Policy

SportsOnly respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. SportsOnly zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Retourneren of Annuleren

Onbeschadigde artikelen kunt u kosteloos retourneren, met uitzondering van in opdracht bedrukte producten. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat SportsOnly niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track & Trace code en bewaar deze goed.

De voorwaarde die gelden bij retourneren zijn:

>U kunt een artikel retour sturen binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
>Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele onbeschadigde staat en verpakking wordt teruggestuurd.
>De pakbon of de factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking.
>In opdracht bedrukte producten kunt u niet retourneren.

 

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. SportsOnly zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

 

Annuleren 

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien SportsOnly reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan SportsOnly kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan SportsOnly heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald

Retouradres:

SportsOnly

Veenbes 9

2291 NT Wateringen

Nederland

info@sports-only.nl

 

Betalingsmogelijkheden 

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw bestelling te betalen.

>Betalen dmv overmaken
>Paypal
>Credit Card
>Ideal

 

Betaling dmv overmaken

U kunt het totaalbedrag overmaken naar ING rekeningnummer 4568226 t.n.v.: SportsOnly te Den Haag ovv het ordernummer.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan SportsOnly:

IBAN: NL49INGB0004568226

BIC/SWIFT:INGBNL2A

 

Paypal

U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

 

Credit Card

U kunt gemakkelijk met verschillende credit cards online betalen. 

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Daarnaast gelden voor bepaalde artikelen fabrieksgaranties. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt u vinden in de documentatie van het product.