SportsOnly

best free magento theme

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Your shopping cart is empty

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Lacrosse EK Praag

Geplaatst door Marian

In augustus gaat in Praag het EK lacrosse van start. De website van het EK is inmiddels online en de voorbereidingen van de Nederlandse dames zijn weer in volle gang.

Bekijk de wedstrijd van het EK hier.

Lees meer

Beachlacrosse

Geplaatst door Marian

Ook dit jaar staat het Beachlacrosse toernooi in Den Haag weer op het programma. Voor de 10de keer zullen spelers uit heel Europa zich weer naar het strand begeven voor een mooie editie lustum editie van het toernooi.

Lees meer

Under Armour Nederland

Geplaatst door Marian

Under Armour bereid zich steeds verder uit in Nederland. De eerste Nederlandse topsporter is inmiddels onder contract bij het merk.

Sport-partner.nl  schrijft:

Under Armour heeft Memphis Depay per 1 maart 2015 onder contract genomen. Het gaat om een meerjarige overeenkomst. Bij het explosief groeiende Amerikaanse sportmerk is hij in uitstekend gezelschap van andere topsporters. Eerder sloot Under Armour al sponsorovereenkomsten met Lidnsey Vonn, Andy Murray en Jermaine Jones. Memphis gaat tijdens wedstrijden en trainingen gebruik maken van een Under Armour voetbalschoen die op korte termijn wordt gelanceerd. Daarnaast gaat hij een hoofdrol spelen in komende internationale marketingcampagnes en wordt hij nauw betrokken bij de productontwikkeling op voetbalgebied.

Lees meer

Under Armour Outlet

Geplaatst door magento administrator

De SportsOnly Under Armour Outlet is weer tot de nok toe gevuld met supervoordelige Under Armour koopjes. Hoge kortingen op alles van Tech shirts, Mirage shorts, Thermokleding, Hoodies en veel meer. 

sportsyourway.com/accessoires/under-armour-outlet

Lees meer

Tags:

Under Armour Thermokleding

Geplaatst door magento administrator

Het is flink wat kouder geworden de afgelopen dagen dus de thermo kleding kan weer uit de kast. Een Under Armour thermoshirt (mock) en een Under Armour ColdGear legging zijn de perfecte outfit om met winters weer lekker buiten te sporten. Ze houden je lichaam warm en en op temperatuur.

De shirt zijn lekker lang en kruipen niet omhoog, ideaal voor bijvoorbeeld het hardlopen, maar ook voor onder je uniform bij wedstrijden van andere sporten.

Lees meer

Tags:

Lacrosse Helmen

Geplaatst door Marian

Een lacrosse helm is je belangrijkste bescherming. Cascade maakt al jaren kwaliteitshelmen, zie in dit een filmpje hoe zij te werk gaan.

Check out "Our Story" On How Cascade has been so influential in Lacrosse !

Lees meer

Lacrosse bal

Geplaatst door Marian

Wist je dat lacrosse ballen ook perfect zijn voor Trigger Point Massage? Dat komt omdat ze van massief rubber zijn en niet indeuken. De ballen worden veel gebruikt voor fysiotherapie, ergotherapie en crossfit. De ballen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben wij op voorraad.

http://www.sports-only.nl/lacrossebal.html

Lees meer

Lacrosse Toernooien

Geplaatst door Marian

Je hoeft je deze zomer niet te vervelen! 2014 is weer een prachtige zomer vol Nederlandse lacrosse toernooien!

We begonnen de zomer natuurlijk traditie getrouw met Lowlands in Amsterdam, vervolgens waren we in juli op de Tilburg Cup en staat volgende week Beachlacrosse in Den Haag weer voor de deur. Wij zijn met de stand aanwezig op alle Nederlandse toernooien en zijn in september ook nog te vinden op de KG Cup in Gent en aansluitend op het New Comers Toernooi in Nijmegen. Tot op het lacrosse veld bij het  volgende toernooi!

Lees meer

Team USA for WC2014 finalized

Geplaatst door SportsOnly

The final roster for Team USA has been announced.

We can't wait to see them play and see some great lacrosse games.

Read more about them at the US Lacrosse website.

Men's Dutch National Lacrosse Team at World Cup 2014 in Denver

Geplaatst door SportsOnly

The Dutch National lacrosse team is on it's way to the World Cup 2014 in Denver.

We wish these guys a lot of succes and fun on their #roadto denver!

We wensen de heren van het Nederlands Lacrosse Team heel veel succes op het WK2014 in Denver.

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren